Graf

Analýza publicity v jednotlivých dnech


Ve světě, kde veřejné vnímání může ovlivnit úspěch vaší firmy více než kdy jindy, je zásadní mít přístup k přesným a aktuálním informacím o tom, jak je vaše organizace vnímána ve veřejném prostoru. Naše analýza publicity v jednotlivých dnech vám nabízí možnost získat hlubší vhled do veřejného vnímání, umožňuje přijímat informovaná rozhodnutí a formulovat účinné strategie.

V analýze jsou zahrnutá veškerá média od webů přes tištěná média jako denní tisk, týdeníky, oborové magazíny, lifestylové časopisy až po rozhlasové a televizní vysílání a samozřejmě i zmínky na sociálních sítích.

Ale nejde jen o sběr dat. Nabízíme vám klíč k porozumění. Chcete vědět, jaké jsou reakce na vaši nejnovější kampaň? Jak dlouhodobě veřejnost vnímá vaši značku? S naší analýzou publicity se můžete ponořit hlouběji a porozumět veřejnému vnímání.

A protože víme, že každá organizace je unikát, nabízíme neomezené možnosti personalizace. Ať už potřebujete sledovat konkrétní klíčová slova, témata nebo specifické časové období, naše služba se přizpůsobí vašim přáním a vytvoří analýzu ušitou na míru.

Chcete se dozvědět více? V tom případě napište na office@toxin.cz nebo nám zavolejte na číslo +420 777 706 476.

Medi%C3%A1ln%C3%AD%20anal%C3%BDzy%20TOXIN3

Medi%C3%A1ln%C3%AD%20anal%C3%BDzy%20TOXIN2

Medi%C3%A1ln%C3%AD%20anal%C3%BDzy%20TOXIN4

Medi%C3%A1ln%C3%AD%20anal%C3%BDzy%20TOXIN5