XFace

Přelomové nástroje pro mediální monitoring: xStream, xFace a xText


xStream: Revoluce v převodu mluveného slova na text

xStream je pokročilý nástroj využívající umělou inteligenci k převodu mluveného slova na text v reálném čase. Tato technologie umožňuje firmám a jednotlivcům efektivně monitorovat televizní a rozhlasové vysílání, a tak rychle identifikovat zmínky o svých značkách či produktech. Díky funkcím jako automatický přepis a interaktivní přehrávání zvyšuje xStream počet monitorovaných pořadů a poskytuje uživatelům precizní a okamžitě použitelné informace. S vysokou přesností a schopností zpracovat stovky pořadů denně je xStream neocenitelným nástrojem pro moderní mediální monitoring. Navíc, xStream nabízí možnost vystřihnout a stáhnout reportáže ve formátu MP4, což je ideální pro sdílení obsahu na webových stránkách nebo sociálních sítích. Dnes tuto technologii od společnosti TOXIN používá i ČTK pro zpracování více jak 2000 tiskových konferencí ročně.

xFace: Inovace v identifikaci osob

xFace radikálně mění pravidla hry v monitoringu médií tím, že se odchyluje od tradičního vyhledávání pomocí klíčových slov. Tento nástroj, založený na konvolučních neuronových sítích, umožňuje detekci a identifikaci osob v televizním vysílání v reálném čase a přiřazuje k nim příslušné společnosti, které zastupují. Díky tomu dokáže xFace zachytit až o 15 % více mediálních výstupů, což znamená, že uživatelům neunikne žádná důležitá zmínka.

xText: Efektivní vyhledávání klíčových slov

xText představuje významný krok směrem k digitalizaci. Vyhledává klíčová slova v lištách, což zásadně usnadňuje monitoring a analýzu obsahu. Tento nástroj je navržen tak, aby efektivně procházel titulky a identifikoval klíčová slova.

Chcete se o těchto nástrojích dozvědět více? V tom případě napište na office@toxin.cz nebo nám zavolejte na číslo +420 777 706 476.

XFace detekce