Maximus I

TOXIN spouští novou aplikaci MAXIMUS


TOXIN spouští novou aplikaci MAXIMUS. Moderní verze obsahuje řadu modulů, které je možno přizpůsobit nejen organizaci, ale i každému uživateli. Za zmínku například stojí modul pro strojové analýzy, který umožňuje zpracování mediálních výstupů do desítek grafů, a to v reálném čase. Analýzy lze vytvářet jak z témat, která jsou tvořena klíčovými slovy, tak i z jakéhokoliv hledaného výrazu (tj. mimo nastavená klíčová slova).

„Zaměřujeme se nejen na monitoring tradičních, nových a sociálních médií, ale snažíme se poskytovat vždy něco navíc. Dlouhodobě se zabýváme implementací nejnovějších technologií. Například již 3 roky poskytujeme jako jediní na evropském trhu systém, který dokáže vyhledávat informace z médií i jinou technologií, než jsou klasická klíčová slova,“ popisuje Ladislav Procházka, CEO společnosti.

Rychlé nalezení a přehrávání TV/R výstupů usnadňují tlačítková klíčová slova a unikátní systém vyhledávání osob podle obličejů. Uživatel se pak snadno orientuje i v dlouhých pořadech. Přímo v aplikaci také vystřihnete libovolnou pasáž televizní nebo rozhlasové reportáže a máte ji k dispozici ve formátu mp4.

Nový dashboard obsahuje desítky widgetů, které si můžete přizpůsobit dle vašeho výběru. Infopanely je možné přesouvat a měnit jejich velikost. Vybrané grafy jsou interaktivní, umožňují na kliknutí zobrazit detailní výstupy.

Samostatnou kapitolou je pak modul pro reporty. Můžete si sami určit nejen jejich obsahovou, ale i vzhledovou stránku. Nadefinujete si barvy, položky, způsob řazení výstupů, jak má systém nakládat s duplicitami, zda a kde v reportu zobrazit vybrané grafy, zobrazení výstřižků, obrázků zdrojů, metadat a mnoho dalších prvků. Máte na výběr připravené nejčastěji používané šablony nebo si vyrobíte a uložíte šablony vlastní. Jiný pohled na reporty může mít manažer a odlišné požadavky zase tiskový úsek.

„Redakce vydavatelů jistě ocení vylepšený modul pro přehrávání 48 TV/R kanálů. Jsme hrdí na to, že za pomoci naší umělé inteligence zpracujeme ročně jako jediní v ČR více jak 2000 komerčních a zpravodajských tiskových konferencí ČTK v reálném čase. Novináři mají prakticky okamžitě celou konferenci přepsanou v textu s časovými značkami,“ uvádí Pavel Maška, mediální konzultant společnosti.

Společnost TOXIN si zakládá na rychlosti indexace mediálních výstupů. Za pomoci alertů ze systému Maximus jste o události informováni jako první, upozornění obdržíte během jedné minuty od zveřejnění.

„Svět okolo nás jsou informace a zprávy, kterých je nepřeberné množství. Naším cílem je být u nich jako první, umět vyhledávat přesně ty, které potřebujete, a nejrychleji vám je předat, abyste s nimi mohli včas a dobře pracovat, ať už jde o rychlý přehled nebo strategické rozhodování. Rychlost relevantní získané informace má stejnou hodnotu jako její obsah,“ dodal Procházka.

Maximus II

Maximus%20III

Maximus%20IV