Medi%C3%A1ln%C3%AD%20dosah%20tiskov%C3%BDch%20zpr%C3%A1v

Zvyšte účinnost tiskových zpráv s naší detailní analýzou

Tiskové zprávy jsou vedle akcí pro novináře a poskytování exkluzivních materiálů nedílnou součástí vztahů s médii. Novináři jich však denně dostávají desítky, a proto je nutné věnovat jejich přípravě a distribuci dostatek péče. Přesně proto nabízíme službu analýzy tiskových zpráv, která vám poskytne přehled o vašich nejúspěšnějších zprávách a identifikuje, které typy zpráv byly pro novináře zajímavé, a které naopak skončily na dně mailboxu.

Číst dále
Detekce%20duplicit

Nastavte si pravidla a zbavte se duplicitních zpráv se systémem Maximus

V dnešním světě mají mediální sdělení zásadní význam nejen pro firmy, ale také pro veřejné instituce a státní správu. Jak se ale vypořádat s výzvou, kdy se stejný obsah opakuje v několika různých médiích nebo jednotlivých regionálních mutacích? Systém Maximus přichází s řešením: inteligentně identifikuje a filtruje duplicitní zprávy.

Číst dále
TOP%20mluv%C4%8D%C3%AD blog

TOP tiskoví mluvčí Q1 2024

Každé tři měsíce ukazujeme, jak se v médiích prosadili mluvčí soukromých firem, státních podniků, asociací, měst, krajských úřadů, univerzit nebo zdravotnických organizací. Jedná se o zcela objektivní metriku, která je založena na kvantitativní analýze. Výsledné mediální výskyty tak mohou ukazovat nejen aktivitu samotných tiskových mluvčí, ale i další aspekty jako např. vzniklé kauzy, navazující události, rezonující témata, personální změny atd. bez ohledu na původ výstupu (organický, vlastní, agenturní). Lze tak předpokládat vyšší vytíženost zástupců sledovaných organizací v daném období.

Číst dále